ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ BULK SMS

 
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
SMSProvider - Bulk sms provider
Δωρεάν Εγγραφή  
Δώστε νέες προηγμένες δυνατότητες αποστολής sms στην ιστοσελίδα και την custom εφαρμογή σας με το πανίσχυρο SMSX API της SMSProvider

Προηγμένες υπηρεσίες για προγραμματιστές

Η εταιρία μας έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερο πακέτο υπηρεσιών το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές και εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών οι οποίες επιθυμούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες τους.

Το εξειδικευμένο SMSX API χρησιμοποιεί τον συνδυασμό των τεχνολογιών HTTP / XML και συνδέεται άμεσα με τον επαγγελματικό λογαριασμό σας δίνοντας σας τον πλήρη έλεγχο στην ανάπτυξη δυναμικών εφαρμογών.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες του SMSX API και να λάβετε την αναλυτική του παρουσίαση καθώς και τον αναλυτικό τρόπο διασύνδεσης με την εφαρμογή σας.

Προσωπικός βοηθός

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποστολή SMS

Πραγματοποιείστε τις αποστολές σας (άμεσες ή / και προγραμματισμένες) με ένα απλό HTTP request χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα σας

Αναφορές παράδοσης

Λάβετε αναλυτικές αναφορές παράδοσης για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει άμεσα και γρήγορα. Με ένα απλό request όλες οι αναφορές είναι στην διάθεση σας.

Διαχείριση επαφών

Εύκολη εισαγωγή ή διαγραφή επαφών σε προκαθορισμένες ομάδες που έχετε δημιουργήσει. Ιδανική λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση των μελών της ιστοσελίδας σας (σύντομα).

Όνομα αποστολής της επιλογής σας

Επιλέξτε εσείς το όνομα αποστολέα που θέλετε να εμφανίζεται σε κάθε αποστολή. Χωρίς κανένα περιορισμό στο πλήθος τους.

Ενημέρωση

Ενημερωθείτε για την κατάσταση του λογαριασμού σας και το υπόλοιπο σας σε credits ώστε να μην σταματήσουν ποτέ οι αποστολές σας

Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη

Το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει και να σας δώσει ότι πληροφορίες σας χρειάζονται.