ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ BULK SMS

 
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
SMSProvider - Bulk sms provider
Δωρεάν Εγγραφή  
Πραγματοποιείστε τις αποστολές των sms σας από αρχεία excel με ή χωρίς custom πεδία χωρίς καμία επιπλέον χρέωση

Αποστολή sms από Excel

Για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου και αποστολής μαζικών ενημερωτικών sms δίνει τη δυνατότητα να στείλει τα μηνύματα σας απευθείας από αρχεία excel με μονάχα 3 clicks και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η εφαρμογή webApp της SMSProvider δέχεται αρχεία Excel τόσο σε μορφή .xls (παλιό πρότυπο) όσο και στη νεότερη μορφή .xlsx και υποστηρίζει την αποστολή προσωποποιημένων, μοναδικών, διαφορετικών ή custom μηνυμάτων απευθείας από ένα και μόνο αρχείο excel.

Το αρχείο σας πρέπει να περιέχει στην πρώτη στήλη το κινητό του παραλήπτη και στις υπόλοιπες (μη υποχρεωτικό) το μήνυμα που θέλετε να στείλετε.

Τόσο απλά, τόσο γρήγορα και χωρίς την ανάγκη να αποθηκεύσετε τις επαφές σας online.

Προσωπικός βοηθός

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άμεση αποστολή sms από Excel

Αποστολή sms από αρχείο ExcelΜε μόνο 3 κλικ στείλτε τα μαζικά sms σας στους πελάτες και στους συνεργάτες σας απευθείας από αρχεία Excel χωρίς την ανάγκη πολύπλοκης προετοιμασίας του αρχείου με ειδικές στήλες ή σύμβολα.

Δημιουργήστε τη λίστα με τους αριθμούς των τηλεφώνων και των μηνυμάτων που θέλετε να στείλετε και πραγματοποιείστε την αποστολή μέσα σε ελάχιστα λεπτά μέσα από το πιο εύχρηστο σύστημα αποστολής sms που έχετε χρησιμοποιήσει.

Custom πεδία / μηνύματα

Custom πεδία και πολλαπλές στήλες στο ExcelΤο αρχείο excel μπορεί να περιέχει ολόκληρα μηνύματα (διαφορετικά ή μη), custom πεδία ή μόνο τηλεφωνικούς αριθμούς. Η επιλογή είναι δική σας και οι δυνατότητες που σας δίνει η εφαρμογή webApp SMSProvider είναι σχεδόν απεριόριστες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενοποιημένα πεδία ή διαφορετικές στήλες στο excel για να δημιουργήσετε τα sms που θα σταλούν. Καθορίστε με ακρίβεια το τι θέλετε να στείλετε, με ποιο τρόπο και σε ποιους παραλήπτες.

Συμβατότητα με όλα τα πρότυπα

Συμβατό με Excel 97 ή νεότεροΗ online εφαρμογή μας είναι συμβατή τόσο με το παλιό πρότυπο της μορφής .xls όσο και με το νεότερο πρότυπο .xlsx έτσι ώστε να μην χρειάζονται περίπλοκες διεργασίες μετατροπής των αρχείων σας. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με αρχεία excel που παράγουν όλες οι σουίτες γραφείου τόσο σε Windows όσο και σε Mac ή Linux.

Η απλότητα και η ευχρηστία της εφαρμογής θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα ανακαλύψετε νέους, ακόμα πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης των επαφών σας από το excel

Χωρίς υποχρεωτική αποθήκευση των επαφών από το ExcelΠραγματοποιήστε τις αποστολές σας από το αρχείο excel χωρίς την ανάγκη να αποθηκεύσετε online τις επαφές σας, κερδίζοντας χρόνο και πετυχαίνοντας καλύτερη οργάνωση των πελατών με τους οποίους επικοινωνείτε συχνότερα.

Φυσικά εάν το επιθυμείτε μπορείτε να αποθηκεύσετε τις επαφές σας για μελλοντική χρήση.

Προεπισκόπηση των sms και του κόστους σε πραγματικό χρόνο

Προεπισκόπηση sms και κόστους αποστολήςΕισάγετε το αρχείο σας, διαμορφώστε το μήνυμά σας και η εφαρμογή θα δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο την προεπισκόπηση από κάθε sms που θα σταλεί αλλά και το κόστος του έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το τι θα λάβει ο κάθε παραλήπτης σας ξεχωριστά αλλά και το πόσο θα σας κοστίσει.

Αν κάποιο sms από το excel δεν θέλετε να σταλεί, απλά αφαιρέστε το από τη λίστα με ένα και μόνο κλικ. Τόσο απλά. Τόσο γρήγορα.

Καθαρισμός διπλότυπων & αποφυγή διπλών χρεώσεων / sms

Καθαρισμός επαφών από διπλότυπεςΗ εξελιγμένη εφαρμογή SMSProvider webApp θα αναλάβει να «καθαρίσει» αυτόματα όλα τα διπλότυπα τηλέφωνα και τους μη έγκυρους αριθμούς από το excel πριν από την αποστολή.

Με αυτό το τρόπο εξοικονομείτε χρήματα και αποφεύγετε τη δυσάρεστη θέση να λάβει ο πελάτης σας 2 διαφορετικά μηνύματα από λάθος.

Η εφαρμογή θα στείλει ακριβώς όσα μηνύματα πραγματικά χρειάζονται.

Υπενθύμιση οφειλών από το λογιστικό σας πρόγραμμα

Αποστολή sms οφειλών από λογιστικό πρόγραμμα - εφαρμογήΌλες οι σύγχρονες λογιστικές εφαρμογές (και μη) έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αρχεία .xls ή .xlsx με τις οφειλές των πελατών σας ή άλλα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.

Εισάγετε το αρχείο στην online εφαρμογή της SMSProvider και ενημερώστε άμεσα, γρήγορα και ξεκούραστα τους πελάτες σας χωρίς την ανάγκη να γράφετε πολλές φορές πανομοιότυπα μηνύματα.

Άμεση παράδοση των sms σας και αναλυτικές αναφορές

Άμεση παράδοση των sms σας και αναλυτικές αναφορέςΗ αποστολή και η παράδοση των μηνυμάτων σας είναι άμεση ενώ έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο μέσα από ειδικά γραφήματα την πρόοδο της αποστολής σας!

Δείτε πόσα από τα μηνύματα σας στάλθηκαν, πόσα παραδόθηκαν, πόσοι είχαν κλειστό το κινητό τους ή έχουν καταργήσει τον αριθμό του τηλεφώνου τους και αποθηκεύστε τα αποτελέσματα σε PDF ή Excel.

Στείλτε sms από το excel και με περισσότερους από 160 χαρακτήρες

Αποστολή sms με περισσότερους από 160 χαρακτήρεςΔεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο πώς θα δημιουργήσετε τα μηνύματά σας και αν θα είναι απλά, διπλά ή τριπλά. Η εφαρμογή υποστηρίζει μεγάλα σε μήκος sms έτσι ώστε να μεταφέρεται με σαφήνεια το μήνυμα που θέλετε στους πελάτες σας επιτρέποντας έως και 480 χαρακτήρες (3 sms) ανά μήνυμα.

Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει αυτόματα πριν από την αποστολή για το συνολικό αριθμό των απαιτούμενων sms.