ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ BULK SMS

 
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
SMSProvider - Bulk sms provider
Δωρεάν Εγγραφή  
Η άμεση προώθηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας με την προσωποποιημένη αποστολή μαζικών μηνυμάτων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και απλή διαδικασία

Μαζική αποστολή sms μέσω internet

Μαζική αποστολή sms μέσω internetΣτείλτε μαζικά μηνύματα sms στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους σας γρήγορα, απλά και οικονομικά χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της SMSProvider και την εξελιγμένη εφαρμογή mobile marketing WebApp που έχουμε αναπτύξει για εσάς και την προσφέρουμε εντελώς δωρεάν με κάθε νέο λογαριασμό.

Η αποστολή των sms σας πραγματοποιείται μέσω internet και η παράδοση στους παραλήπτες είναι άμεση!

Προγραμματισμένες αποστολές

Προγραμματισμένα smsΗ πρωτοποριακή εφαρμογή που έχουμε αναπτύξει για εσάς σας παρέχει τη δυνατότητα να χρονοπρογραμματίσετε τις αποστολές σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τις ομάδες επαφών την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να σταλεί ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Το σύστημα μας αυτόματα θα πραγματοποιήσει την αποστολή και θα σας ειδοποιήσει για το αποτέλεσμα της.

Προσωπικός βοηθός

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εύκολη διαχείριση των επαφών σας και του πελατολογίου σας

Εύκολη διαχείριση των επαφών σας και του πελατολογίου σαςΜε την χρήση της εφαρμογής SMSProvider WebApp μπορείτε να οργανώσετε εύκολα και απλά το σύνολο των επαφών σας, είτε πρόκειται για τους φίλους και τους συνεργάτες σας ή για τους πελάτες σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ομάδες επαφών και να προσθέσετε τις επαφές σας με όποιον τρόπο θέλετε! Μια-μια, από λίστα με απλή αντιγραφή / επικόλληση, από το Outlook , από Google Contacts, από αρχείο Excel και από σχεδόν όλες τις γνωστές εμπορικές εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποστολή μηνυμάτων sms σε Ελλάδα, Κύπρο & εξωτερικό

Αποστολή μηνυμάτων sms σε Ελλάδα, Κύπρο & εξωτερικόΗ SMSProvider υποστηρίζει περισσότερα από 1200 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Πραγματοποιήστε εύκολα και απλά τις μαζικές ή μη αποστολές σας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ενδεικτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσα τις αποστολές σας σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουκρανία κ.τ.λ.

Απλά η καλύτερη online εφαρμογή αποστολής sms που υπάρχει

Web Application for bulk sms

Δείτε μια παρουσίαση της αποκλειστικής εφαρμογής SMSProvider webApp

Προσωρινές λίστες αποστολής

Mass sms σε προσωρινές λίστες αποστολήςΧρησιμοποιώντας τις προσωρινές λίστες αποστολής μπορείτε να επιλέξετε από το σύνολο των επαφών σας με ένα μόνο κλίκ στους αριθμούς στους οποίους θέλετε να στείλετε το sms σας.

Για παράδειγμα 3 επαφές από την ομάδα Α, 10 επαφές από την ομάδα Β κ.τ.λ χωρίς την ανάγκη να δημιουργήσετε νέες ομάδες ή να αποθηκεύσετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς στην εφαρμογή.

Προσωποποιημένα sms

Προσωποποιημένα mass smsΦτιάξτε το διαφημιστικό ή ενημερωτικό sms σας όπως ακριβώς το φαντάζεστε χωρίς περιορισμούς. Στείλτε τα μηνύματα σας ακόμα και αν το μήκος τους ξεπερνά τους 160 χαρακτήρες και επιπρόσθετα για κάθε μήνυμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξελιγμένες υπηρεσίες προσωποποίησης έτσι ώστε να απευθυνθείτε προσωπικά στον κάθε παραλήπτη (αυτόματη χρήση του ονόματος του παραλήπτη για κάθε μήνυμα)!

Καθαρισμός διπλότυπων

Καθαρισμός επαφών από διπλότυπεςΗ εξελιγμένη εφαρμογή SMSProvider webApp θα αναλάβει να «καθαρίσει» αυτόματα τις λίστες των επαφών σας από διπλότυπα τηλέφωνα ή μη έγκυρους αριθμούς τηλεφώνων έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα στείλετε παραπάνω sms από όσα πραγματικά απαιτούνται.

Η λειτουργία καθαρισμού πραγματοποιείται στο παρασκήνιο χωρίς ενοχλητικά μηνύματα από την εφαρμογή. Εσείς απλά επικεντρωθείτε στην στρατηγική marketing της εταιρίας σας.

Λειτουργία Υπενθυμίσεων

Λειτουργία ΥπενθυμίσεωνΜπορείτε να ορίσετε τις υπενθυμίσεις σας όπως εσείς θέλετε και η εφαρμογή μας θα αναλάβει να σας ειδοποιήσει με sms στο κινητό που θα επιλέξετε τα σημαντικά ραντεβού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε η υπενθύμιση να γίνει μια φορά, συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία, κάθε x ημέρες ή ακόμα και συγκεκριμένη ημέρα και ώρα κάθε εβδομάδας.

Εξαγωγή επαφών σε αρχείο

Εξαγωγή επαφών σε αρχείοΗ εισαγωγή και η εξαγωγή των επαφών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Η εφαρμογή μας δέχεται επαφές από κάθε γνωστή εφαρμογή διαχείρισης επαφών του εμπορίου και σας προσφέρει επιπλέον την δυνατότητα πραγματοποιήσετε εξαγωγή των επαφών σας σε αρχείο Excel και τις αναλυτικές αναφορές παράδοσης των μηνυμάτων σας σε Excel και PDF.

Πρότυπα μηνύματα

Πρότυπα μηνύματαΑποθηκεύστε τα μηνύματα που στέλνεται συχνότερα ως πρότυπα και χρησιμοποιήστε τα μελλοντικά με ένα απλό click χωρίς την ανάγκη να τα συντάξετε από την αρχή.

Τα πρότυπα μηνύματα μπορούν να είναι προσωποποιημένα ή μη και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσα μπορείτε να αποθηκεύσετε.

Άμεση παράδοση των sms σας και αναλυτικές αναφορές

Άμεση παράδοση των sms σας και αναλυτικές αναφορέςΗ αποστολή και η παράδοση των μηνυμάτων σας είναι άμεση ενώ έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο μέσα από ειδικά γραφήματα την πρόοδο της αποστολής σας!

Δείτε πόσα από τα μηνύματα σας στάλθηκαν, πόσα παραδόθηκαν, πόσοι είχαν κλειστό το κινητό τους ή έχουν καταργήσει τον αριθμό του τηλεφώνου τους και αποθηκεύστε τα αποτελέσματα σε PDF ή Excel.

Πολλαπλά ονόματα αποστολής & Υποχρήστες

Πολλαπλά ονόματα αποστολής & ΥποχρήστεςΣας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το όνομα αποστολέα που θα εμφανίζεται στα κινητά τηλέφωνα των παραληπτών σας ενώ υπάρχει η δυνατότητα να έχετε περισσότερα ονόματα αποστολής αλλά και υποχρήστες για να εξυπηρετήσετε όλα τα τμήματα της επιχείρησης σας με ένα κεντρικό λογαριασμό διαχείρισης.

Ασφάλεια επαφών και online συναλλαγών

Ασφάλεια επαφών και online συναλλαγώνΚύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων και των επαφών σας.

Η εταιρία μας έχει αναπτύξει ειδικούς μηχανισμούς ασφαλείας για να διασφαλίσει εσάς και το πελατολόγιο σας και επιπρόσθετα χρησιμοποιεί την εταιρία PayPal για τις online συναλλαγές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.