ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ BULK SMS

 
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
SMSProvider - Bulk sms provider
Δωρεάν Εγγραφή  
Ποτέ πριν δεν είχατε τόσες πολλές δυνατότητες να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα με τόσο απλό και οικονομικό τρόπο

Πρακτικά παραδείγματα χρήσης

Η αποστολή sms είναι σήμερα ο πιο αποδοτικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας και προβολής της επιχείρησης και των δραστηριοτήτων σας με αποτελεσματική εφαρμογή σε πολλούς διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς όπως είναι το λιανικό εμπόριο, τα ηλεκτρονικά καταστήματα η εκπαίδευση κ.τ.λ.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες η αυτοματοποιημένη ή μη αποστολή σύντομων μηνυμάτων sms μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αυξήσει την φήμη της, το πελατολόγιο της αλλά και να έρθει πιο κοντά στους πελάτες και στους συνεργάτες της διατηρώντας μαζί τους μια πιο τακτική επικοινωνία.


Μοναδικό όριο στην επικοινωνία και στους τρόπους προώθησης είναι η φαντασία σας

Προσωπικός βοηθός

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λιανικό εμπόριο / Καταστήματα

Λιανικό εμπόριο / ΚαταστήματαΚατάλληλο για να προσελκύσετε νέους πελάτες ή να ενημερώσετε τους ήδη υπάρχοντες για τις νέες σας προσφορές και δώρα.

«ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ»
«ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SMS KAI ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ»

Εισιτήρια και κουπόνια

Εισιτήρια και κουπόνιαΗ αποστολή SMS μπορεί να σας εξοικονομήσει πραγματικά πολλά χρήματα αφού είναι το ιδανικό μέσο για παροχή κουπονιών και εισιτηρίων.

«ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : ΑΒΓ12345676-1234 – [ΟΝΟΜΑ] [ΕΠΙΘΕΤΟ]. ΔΕΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ»

Ηλεκρονικά & μη καταστήματα

Ηλεκρονικά & μη καταστήματαΚατάλληλο για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για την πρόοδο της παραγγελίας τους ή σε πιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες σας

«[ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ], ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΜΑΣ. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ»
«Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ»

Υπενθυμίστε οφειλές

Υπενθυμίστε οφειλέςΟ πλέον οικονομικός και προσωπικός τρόπος για να υπενθυμίσετε σε κάποιον για το υπόλοιπο του λογαριασμού του και την είσπραξη οφειλών.

«ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 50 €»

Ευχηθείτε στις γιορτές

Ευχηθείτε στις γιορτέςΕυχηθείτε στους πελάτες, στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο.

«ΑΓΑΠΗΤΕ [ΟΝΟΜΑ] ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ»

Πολιτικοί και Οργανώσεις

Πολιτικοί και ΟργανώσειςΤο sms είναι ο πιο άμεσος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος να επικοινωνήσετε και να ενημερώσετε τους ψηφοφόρους σας και τα μέλη σας για τα νέα σας, για να τους προσκαλέσετε στις ημερίδες και στις ομιλίες σας.

«ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΟΤΖΙΑ ΣΤΙΣ 15/1 ΣΤΙΣ 18:00»